Chanstat on other networks

Please post any ChanStat suggestions in this forum.

Moderator: ChanStat Staff

Post Reply
Sparkie
Posts: 23
Joined: Thu Jun 04, 2009 7:21 pm

Chanstat on other networks

Post by Sparkie » Thu Jun 04, 2009 7:24 pm

Hey, I thought it would be pretty neat if chanstat was a multi network bot, i dont think it would be too hard, just need more hosting, and for chanstats have like: http://Network.chanstat.info/search.php?channel=Channel

Examples:

http://quakenet.chanstat.info/search.ph ... el=Sparkie
http://subzeroirc.chanst.info/search.ph ... Subzeroirc
http://swiftirc.chanstat.info/search.php?channel=Adam

Hope this could help

Love,

Sparkie

Adam
Site Admin
Posts: 147
Joined: Thu Feb 26, 2009 10:32 pm

Re: Chanstat on other networks

Post by Adam » Thu Jun 04, 2009 7:39 pm

You have not looked at the homepage recently!
Image

Matt
Site Admin
Posts: 136
Joined: Thu Feb 26, 2009 11:03 pm

Re: Chanstat on other networks

Post by Matt » Thu Jun 04, 2009 8:57 pm

Hi,

We have recently expanded to another network, Rizon (irc.rizon.net). So right now we're only on SwiftIRC and Rizon. Those two are not all we're limited to, but incorporating a new network isn't as easy as you'd think. For right now, and for the next month or so, we're not going to add a new network. We're going to focus on expanding on Rizon; which has proven to be more difficult than expected being that there is already a network run stats bot. In the coming months though, I'm pretty sure we'll expand even more.

As for hosting, that's not a very big deal. These bots do not take up nearly as many resources as other bots (RuneScript, Vectra). This is mostly because they're not coded in msl and logging takes up almost no resources, which is most of what we do.

If you do have an idea for another network we could move to just have an oper PM me on Swift, and I'm sure we could work something out.

Thanks,
Matt-
Image

Post Reply